"Tusen tack för en oerhört speciell och trevlig eftermiddag. Jag är jätteglad att jag "hittade" dig - det var så rätt. Våra kunder var också helt saliga!"

Mimmi Petterson, Logica Sverige.

"Tack för din insats. Den var perfekt! Alla pratade om dina inslag och det kändes tryggt med sättet du fick ihop hela konferenspasset på."

Susanne Holmgren, Canon.

"Jens lyckades genom sitt entusiasmerande föredrag att få alla att bubbla av igenkännande och förstå att verkligheten kan beskrivas på en för varje människa unikt sätt och att det inte alltid är de konventionella metoderna som är de bästa. Jag kan verkligen rekommendera Jens till andra företag som vill ha en inspirerande föredragshållare som genom sitt underfundiga, kloka sätt får alla att le och förstå".

Lars Cedergårdh, VD IT Stockholm AB

"Att under en timmes tid få njuta av Jens fascinerande skildringar av möten med människor inom idrottens värld var inget annat än en stor upplevelse!"

Cickie Burton Mattsson och tjejerna på Nordea Markets.

"Vi anlitade Jens som inspirationsföreläsare vid ett lunchseminarium för ungefär 300 kunder. Han är en fantastisk berättare som med stor närvaro och med glimten i ögat underhöll och inspirerade vår publik. Efter seminariet gjorde vi en utvärdering som visade att 100 % av åhörarna var nöjda, varav 95 % var mycket nöjda med Jens föredrag. Det är ett av de högsta betygen som någon av våra gästföreläsare har fått. Kommentarerna från våra kunder sammanfattar det fint: Dert var det bästa seminariet i mannaminne! Jens Lind var fantastisk! 

Ulrika Scherp, kommunikationsansvarig American Express

"Jag vill tacka för att du bidrog till att skapa en härlig dag för mina medarbetare. Jag har fått sådan positiv och fin respons från deltagarna som verkligen uppskattade ditt framträdande. Själv tyckte jag att det blev perfekt, motsvarade alla mina förväntningar och mer än så. Du har en fantastisk förmåga att fängsla åhörarna. Jag uppskattade även att din föreläsning var så befriande fri från alla PP-bilder."

Marie Tollefsen Markström, Landstingets Ledningskontor, Akademiska sjukhuset, lasarettet i Enköping

"Jag har fått massor av beröm för din insats under konferensen och flera av våra kunder tyckte att detta var en av de bästa föreläsningar som de varit på. Du tillförde precis den rätta energin. Fantastiskt att växla från skratt den ena stunden till en tår i ögat andra stunden och få känna sig berörd av dina berättelser. Du gör detta på ett personligt nära sätt, men framförallt känns det äkta och direkt från hjärtat."

Jens Frostensson, Försäljningschef Kristianstadsbladet

"Tack för ditt inspirerande och härliga föredrag på vår konferens på Lejondals Slott. Det var mycket uppskattat!"

Birgitta Enlund, Swedbank

Tack för ett mycket trevligt framförande! Du lyckades överträffa mina höga förväntningar. Jag har alltid gillat dina betraktande reportage, dina underfundiga kommentarer och din förmåga att uppmärksamma det som man kanske inte alltid ser. Ditt föredrag igår speglade precis detta. Det var lätt, roligt och intressant att lyssna på dig!"

Cathrin Lindefelt, SEB Trygg Liv Pensionstjänst

"Jens, tusen tack för att du kom! Intressant, roligt och tankeväckande!"

Marie Hammar, Bosöns Idrottsfolkhögskola

"Tusen tack för igår! Det var en mycket uppskattad föreläsning, jag har redan hört så mycket positiva kommentarer!"

Birgitta Lindström, Campus Varberg

"Jens Lind är en fullkomlig  hjälte! Tänk dig detta: Drygt 80 personer sitter och väntar. Jens var säkert tre kvart för tidig för att kolla att allt skulle fungera, och det gjorde det. Tills Jens skulle börja. Då smäller det och det blir strömavbrott i TVÅ timmar! Så Jens får köra, i mörkret, utan ljud och utan dator. Jag är djupt imponerad av hans flexibilitet och professionalitet!  Jisses! "

Hanna Edsman, Statens Fastighetsverk

"Jag vill TACKA för att du bidrog till en underbar och inspirerande stund på våra kunddagar. Högsta betyg av alla! Superlativen vill inte ta slut i responsen från kunderna. Någon beskrev sin känsla med att nu skulle hon promenera mot tåget med ett stort leende på läpparna och värme i hjärtat.

Agneta Harryson

Service Level Manager, Bluegarden AB

"Vi anlitade Jens Lind som moderator för det årliga klimatseminariet i Östersund hösten 2012. Väl förberedd och mycket trevlig att samarbeta med! Han gjorde en fantastisk insats som moderator, och bidrog med värme, nyfikenhet och humor till att göra dagen till något extra. Stort tack Jens!"

Jimmy Nilsson, Energi och klimatsamordnare, Länsstyrelsen Jämtlands län

"Jens ser, uttrycker och analyserar situationer med otrolig skärpa och mycket humor. Situationer som många av oss inte ser"

Dan Henriksson, HSB Göteborg

"Vi njöt av att lyssna på Jens. Det var mycket skratt men också allvar som manade till eftertanke - framför allt kring förmågan att få fram något positivt i det som vid en första betraktelse framstår som ett misslyckande. Många av oss har hittat nya perspektiv  och möjligheter efter vårt möte med Jens. Roligt och inspirerande. 10 poäng av 10 möjliga!

Anneli Nicholson, Försvarets Radioanstalt

"På Aastra Telecoms årliga kundevent använder vi oss av olika externa talare. Vid årets event på Aronsborg med över 250 deltagare gjorde Jens Lind succe! Jens fick den tuffa uppgiften att inleda andra dagen men löste det med bravur och fick strålande kritik: "behaglig röst, inspirerande, rolig och tänkvärd". Jag kan verkligen rekommendera Jens som föredragshållare inför all slags publik"

Jonas Carlsson, Aastra Telecom Sweden AB